Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Prinsessan Madeleine har fått barn igen

Prinsessan Madeleine har fött sitt tredje barn, en flicka, meddelar hovet. Den nya lilla prinsessan väger 3 465 gram och är 50 cm lång, skriver Hovet i ett pressmeddelande.
Sverige • Publicerad 9 mars 2018
Foto: Anders Wiklund/TT

Flickan föddes 00.41 och är "ett friskt och välmående barn", skriver riksmarskalk Svante Lindqvist i ett pressmeddelande. Både mamma och barn mår bra. Pappa Christopher O’Neill var med på sjukhuset under hela förlossningen.

"Vi är mycket glada över tillökningen i vår familj och att Leonore och Nicolas har fått sitt efterlängtade syskon. De ser mycket fram emot att träffa sin nya lillasyster", säger Christopher O’Neill i ett pressuttalande.

Annons

Madeleine och hennes make Christopher O'Neill har sedan tidigare dottern Leonore, som föddes i februari 2014 och sonen Nicolas som föddes i juni 2015.

Pågrund av nytillskottet i Kungafamiljen skjuts det salut på Stumholmen i Karlskrona klockan 12.00 på fredagen.

Sarah RätzerSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons