De öppnar skönhetssalong

SÖLVESBORG Artikeln publicerades
Ögonfransförlängning har blivit vardag för många svenskar. Det är ett nytt sätt att förlänga längden och öka tjockleken på fransarna. Sandra Hillefall har tillsammans med kompisarna Heidi Evertsson och Ellinore Sjöström öppnat en skönhetssalongen Yezz. 4 bilder
Foto:Gunnel Persson
Ögonfransförlängning har blivit vardag för många svenskar. Det är ett nytt sätt att förlänga längden och öka tjockleken på fransarna. Sandra Hillefall har tillsammans med kompisarna Heidi Evertsson och Ellinore Sjöström öppnat en skönhetssalongen Yezz.

Sandra Hillefall, Ellinor Sjöström och Heidi Evertsson är tre tjejer som tillsammans har öppnat en skönhetssalong Yezz på Rundgatan.

När Heidi Evertsson såg det tog hon kontakt med Sandra och frågade om de kunde samarbeta.

– Jag och Heidi träffades på en lekpark i Falkvik förra sommaren när vi flyttat till Sölvesborg. Min dotter och hennes son gick på samma förskola. Det var så vi fick kontakt, säger Sandra Hillefall.

Ellinor Sjöström och Sandra Hillefall kände varandra sedan tidigare.

– Ellinor var först kund hos mig som sedan gick en fransutbildning. När hon gjort det så erbjöd jag mig att hjälpa henne i gång hon flyttade in sin bänk hemma hos mig. för ett par veckor sedan skrev jag på Facebook och frågade om någon visste en ledig lokal, berättar Sandra Hillefall.

Heidi Evertsson har arbetat med hudvård och kosmetika i 10 år med Mary Key-produkter. Hon kommer att vara i lokalen där hon har klasser och cochar andra inom Mary Key.

– Jag kom in på det här med hudvård genom att jag själv hade problem med svår acne när jag var yngre, säger hon.

Vilka är era kunder?

– Det är kvinnor i åldrarna 14 år och uppåt, säger Sandra Hillefall.

Den 1 maj är det invigning i de nya lokalerna.