Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Här är KHK-spelarens nya klubb

Ludwig Blomstrand har gjort sin sista match i Karlskrona HK-tröjan.
Nu väntar spel i allsvenska Södertälje SK.
24-åringen är klar för 2,5 säsongers spel.
Karlskrona • Publicerad 3 januari 2018
Ludwig Blomstrand lämnar SHL och Karlskrona HK.
Ludwig Blomstrand lämnar SHL och Karlskrona HK.Foto: LENA EHRING

Forwarden lämnar KHK per omgående och hoppas kunna spela med Södertälje redan i onsdagens match mot Timrå.

– Jag känner mig superpeppad och det ska bli jättekul att få spela redan i kväll om alla papper hinner in, säger han till SSK:s hemsida.

Annons

Blomstrand har haft problem med skador under säsongen samtidigt som han har getts lite speltid i KHK när han väl varit frisk.

– Vi bryter kontraktet i samförstånd. I dag har vi en konkurrenssituation i laget och då har vi svårt att erbjuda den speltid som han behöver. Det är aldrig kul men det kommer med jobbet i den här världen, säger KHK:s sportchef Patric Larsson i ett pressmeddelande.

– Hockeymässigt är det här en perfekt lösning för mig. Det är en anrik förening med stor historia och jag hoppas alla är inställda på att det ska gå så bra som möjligt och att vi ska försöka ta oss upp i högstaligan, säger Blomstrand till SSK:s hemsida.

Jerry NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons