Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Henrik Nilsson förlänger med KHK

Henrik Nilsson är inne på sin fjärde säsong i Karlskrona HK.
Nu är det klart att det blir en fortsättning.
Karlskrona • Publicerad 15 januari 2018
Henrik Nilsson fortsätter i Karlskrona HK.
Henrik Nilsson fortsätter i Karlskrona HK.Foto: Bo Åkesson

Henrik Nilsson kom till Karlskrona inför säsongen 2014-2015 då klubben spelade i hockeyallsvenskan. Nilsson kom till KHK efter två säsonger i Krif Hockey.

Han börjar närma sig 200 seriematcher för Karlskrona HK och nu är det klart att det kommer bli ännu fler.

Annons

Nilsson har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.

– Det känns jättekul och har varit ett mål under hela säsongen att kunna förlänga med klubben. Jag trivs jättebra och känner att jag hela tiden utvecklas så jag har inget behov av att flytta. KHK och Karlskrona har ju blivit ”hemma” för mig nu. Jag trivs i stan och med allt. Vi har fantastiska fans. Jag har definitivt fått ett stort klubbhjärta under min tid i klubben, säger han i ett pressmeddelande.

KHK:s sportchef Patric Larsson:

– ”Henke” är en laglojal spelare som kommer till jobbet varje dag och gör det han ska. Jag tycker att han har tagit stora kliv i sin utveckling, inte minst när det gäller de offensiva kvaliteterna. Jag tror dessutom att det finns mer att plocka ut där. Det känns härligt att ha ”Henke” kvar i laget.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons