Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Ivanovski klar för en ny klubb

Han firade stora framgångar med Mjällby AIF under många år.
Men nu är det klart att backen Daniel Ivanovski väljer att trappa ner ett par steg.
Ny klubb blir Sölvesborg GIF kommande säsong.
Sölvesborg • Publicerad 23 december 2017
Foto: LENA EHRING

Den nyblivna division 2-klubben har gjort en bra värvning i den före detta Mjällby-backen.

– Det är mycket erfarenhet som kommer in här. Han kommer stå för väldigt mycket rutin och har säkert mycket att lära till våra yngre spelare, säger Jonas Bjurbrant, sportansvarig i SGIF.

Annons

”Ivan” kom till Mjällby 2006 och var där fram till 2015 då han vid två tillfällen hamnade hos Fjölnir på Island innan han ifjol återigen fanns med i Mjällby trupp. Men någon speltid fick han inte i lagets jakt på superettan.

Sölvesborg, som fick en friplats till division 2, har ingen stor budget att röra sig med. Värvningen av Ivanovski har lyckats med externa medel.

– Vi är ett lågbudgetlag som kommer satsa mycket på våra egna spelare framöver. Vi lägger mycket kraft på våra P15-P17-gäng som är på väg uppåt och vi kommer dessutom att anmäla ett reservlag den här säsongen.

Björn SkarpsvärdSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons