Sport

Mjällby nollat i Halmstad

Halmstad Artikeln publicerades
Mjällby fick en mardrömsstart och förlorar med 0-2 borta mot Halmstad.
Foto: LENA EHRING
Mjällby fick en mardrömsstart och förlorar med 0-2 borta mot Halmstad.

Mjällby AIF fick en mardrömsstart på Örjans Vall.

0–2 mot Halmstad innebär lagets första förlust på nio omgångar.

Halmstad–Mjällby 2–0 (2–0)

Målen: 1–0 (13) Sadat Karim, 2–0 (22) Rasmus Wiedesheim-Paul, straff.

Mjällbys lag: Carljohan Eriksson - Amer Eriksson Ibragic, Max Watson, Adi Terzic, Mohanad Jeahze - Joel Nilsson, Pavle Vagic, Viktor Gustafson (58), Bubacarr Jobe (66), David Löfquist (75) - Jacob Bergström.

Ersättare: Taylor Silverholt (58), Ottar Magnus Karlsson (66), Jesper Gustavsson (75).

Fakta

Topp tre

3 – Taylor Silverholt. Kommer in med fart och fläkt i ett för ovanlighetens skull offensivt blekt Mjällby. Skapar den andra halvlekens farligaste Mjällbychans. Inbytt i 58:e matchminuten.

2 – Jacob Bergström. Löper i djupled och kommer nära ett par farligheter, men var inte riktigt vän med bollen under kvällen.

1 – Mohanad Jeahze. Tar sig fram längs vänsterkanten och hittar in i straffområdet med ett par inlägg, dock utan resultat.

Visa mer...

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.