Vad annars när allsvenskans mest oavgjorda lag möts.
2–2 slöt Gais mot Mjällby.
Nyheter • Publicerad 7 maj 2012

Se highlights från Gais-Mjällby här

För Mjällby var poängtappet bittert eftrersom Gais gjorde båda sina mål på övertid när dessutom Gais hade en spelare utvisad.

Lägg till det att haris Radetinac precis innan kvitteringen chippade en boll i stolpen.

Lite grand var det målvakternas match, trots fyra mål.

Som när Daniel Nicklasson missade en markering och bollen gick till Wanderson och Markus Gustafsson som växelspelade.

Markus Gustafsson sköt stenhårt från nära håll och Mattias Asper flaxade till en reflexsnabb handbollsräddning

Ett ett ännu hårdare skott från Romario ur minivinkel plockade han ner som vore det fallfrukt.

38-årige Asper darrar sällan.

Det gjorde han inte heller i 59:e minuten, för han hann liksom inte, när Mervan Celik från vänsterkanten sköt ett skruvat högerskott och klockrent träffade stolpen.

Mindre än en minut senare vändes alla Gamla Ullevis blickar till andra sidans straffområde där Erton Fejzullahu fälldes bakifrån av Richard Ekunde och Karlstad-domaren Tobias Mattsson pekade på straffpunkten.

Erton Fejzullahu, som kvitterade Malmö FF:s ledning senast och fixade 2–2 till Mjällby då, slog säkert in straffen.

Store och tunge Dominique Kivuvu gjorde 2–0 fem minuter före slutet och Peter Ijeh reducerade.

Men i fjärde tilläggsminuten dundrade Jakob Olsson in kvitteringen, en specialitet han har.

Mot Kalmar gjorde han samma sak, då blev det ju också 2–2 sedan Olsson slagit till i första tilläggsminuten.