TT-Feature

Leif Mannerström släktforskar i tv

TT-Feature Artikeln publicerades

Kocken och tv-personligheten Leif Mannerström är klar för höstens upplaga av SVT:s släktforskarprogram "Vem tror du att du är". Det är även författaren och skådespelaren Martina Haag, skådespelarna Eva Röse, Ewa Fröling och Lennart Jähkel samt tidigare höjdhopparen Stefan Holm.(TT)

Kocken och tv-personligheten Leif Mannerström är klar för höstens upplaga av SVT:s släktforskarprogram "Vem tror du att du är". Det är även författaren och skådespelaren Martina Haag, skådespelarna Eva Röse, Ewa Fröling och Lennart Jähkel samt tidigare höjdhopparen Stefan Holm.

– Jag visste något sådär om min släkt sedan tidigare men inte så mycket som jag vet nu. Vi har gått väldigt långt bak i tiden, speciellt på min mammas sida.Det var väldigt intressant, tragiskt och glädjande. Förr i världen hade folk inte det så lätt, säger Mannerström.

Programmet, där kända människor söker efter bortglömda berättelser i sina familjehistorier, började sändas 2009. "Vem tror du att du är" har premiär i SVT1 den 29 augusti.