Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Blekinge har landets bästa bilhandlare

Här är Sveriges bästa bilhandlare.
Jeppssons i Karlshamn och Karlskrona har fått högsta betyg av sina kunder.
Nyheter • Publicerad 3 maj 2013
Foto: 
betyg. Anna Lindqvist är vd för Jeppssons i Blekinge. Företaget har utsetts till landets bästa bilhandlare. Hunden Vulcano är firmans maskot. ? När vi andra firade med tårta fick han äta kyckling, berättar Anna Lindqvist.
betyg. Anna Lindqvist är vd för Jeppssons i Blekinge. Företaget har utsetts till landets bästa bilhandlare. Hunden Vulcano är firmans maskot. ? När vi andra firade med tårta fick han äta kyckling, berättar Anna Lindqvist.Foto: Jan Hinderson

– Vi har ätit massor av tårta för att fira, säger en jublande glad och stolt vd Anna Lindqvist.

– Jag är överraskad men naturligtvis jättenöjd och jag vill passa på att ösa så mycket beröm jag bara kan över alla medarbetare. Det är ju de som har gjort jobbet!

Annons

Enligt en undersökning av autopedia.se är hela 90 procent av kunderna nöjda med Blekingeföretaget.

Det placerar Jeppssons i toppen av listan, följt av norrländska Burlin Motor.

Alla som köper en ny personbil har möjlighet att svara på en enkät om köpet. Frågorna handlar bland annat om bemötande, säljarens förståelse för kundens behov, kunskaper, möjligheterna till provkörning, leverans och pris.

Det var helheten som gav Jeppsson förstaplatsen. Företaget saluför märkena Skoda, Audi och Volkswagen och finns i Karlshamn och Karlskrona. Man har totalt ett hundra anställda och varje år säljs omkring ett tusen bilar. Företaget driver också verkstäder i anslutning till försäljningsställena.

– Vi jobbar hela tiden för att förbättra arbetet med att ta hand om kunderna. Alla ska känna sig välkomna. Med tanke på hur marknaden ser ut i dag är kundbemötandet viktigare än någonsin, säger Anna Lindqvist.

Efter några mycket tuffa år för bilbranschen tycker hon att det verkar som om konjunkturen långsamt börjar svänga åt rätt håll igen.

Lottie Håkansson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons