Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

HRF Ronneby

Nyheter • Publicerad 19 maj 2013

HRF Ronneby har varit ute på en mycket innehållsrik resa ibland Nässelbygdens pärlor.Först åker vi till Harry Martinssons födelsehem, där serveras kaffe och Nytebodakringlor i Sjöboden.Där berättar Eva Svensson om Harrys barndom och färgstarka föräldrar.Shopping fanns också möjligheter till.

Färden går vidare med Ylva Silverbern som guide till Torngården gårdsbutik, med fantastiskt vackra amplar med olika blomster. Möjligheter att köpa hallon -jordgubbssylter blandat med citron, timjan och chili.Nu kör vi vidare till Nebbebodagården för dagens lunch.Efter det åker vi vidare i den fantastiska blekingska bokskogarna till Alltidhults skola där vi fick se ett bildspel av Harry Martinsson och Sven-Edvin Salje. Sista besöker blir Boana Gårdsmusteri där serveras kaffe och äppelkaka m. vaniljsås och möjlighet att köpa egentillverkad must.

Samm

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons