Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Dålig väghållning försvårar sophämtning

Nyheter • Publicerad 10 maj 2013

Det är många som blivit upprörda av att de under den senaste tiden inte fått sina soptunnor tömda. Har sophämtarna inte skött sitt arbete?

Nej, så är det inte, det är väghållarna som inte skött sitt arbete. Eftersom det är lite plats under sopbilarna kan de inte köra på dåliga vägar, utan får vara lite försiktiga.

Annons

Om Olofströms kommun nu bestämt att vi ska ha dessa stora sopbilar, antingen vi vill eller inte, så får de se till att våra små vägar är framkomliga.

Så, gott folk, säg ifrån ordentligt till dem som sköter vägarna, istället för till dem som ska hämta våra sopor. Dom kommer när de kan.

För att inte tala om snöröjningen, där snön ligger kvar efter att snöplogen har kört. Det var bättre förr, till och med när det var en träplog som drogs av två hästar.

Landsbygdsbor betalat också skatt

Olofström

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons