Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Ge oss blandad musik på dagtid i lokalradion

Nyheter • Publicerad 27 mars 2001

Angående musik i Radio Blekinge P4.

Min teori är att de flesta människor lyssnar mest på radion under dagtid, alltså fram till klockan 18. Därför vore det allra bäst att baka in lokala musikinslag under dagen.

Annons

Man kan också tänka sig att alla de som jobbar hela dagen, är trötta framåt kvällen och vill sitta och titta på TV. Själv lyssnar jag på radion hela dagen, för att vid 18-tiden se nyheter och vad mera som kan bjudas på TV.

Jag har ingen aning om hur musiken planeras på Radio Blekinge P4 men nog kan det ibland verka slentrianmässigt. Det är ofta pop hela förmiddagen, ett slags maskinmässigt hamrande. Alla vi som är födda på 1940-50-talen och som troligen är de som lyssnar mest under dagen, är helt främmande för detta skval. Stäng av radion säger något ljushuvud, men då missar man de lokala nyheterna.

Jag längtar efter en härlig blandning av all sorts musik.

Musikälskare, Karlskrona
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons