Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Nu är det bara uppåt i krisorten Olofström

Nyheter • Publicerad 1 juni 2001

Efter tio års stiltje på politisk verksamhet i Olofström, så tycks det nya kommunalrådet vilja sätta fart. Släpp nu inte spaden bara. Det finns mycket att bygga och rätta till.

Nya småhus behövs. Flytta skjutbanan. Runt Danskasjön vore utmärkt med villabebyggelse. Låt en blivande villaförening få Danskasjön som ”sin” med badplats och ädelfisk. Skjutbanan är mycket störande för nuvarande bebyggelse.

Annons

Samma sak gäller motocrossbanan i Ljungryda. Den måste helt enkelt flyttas. Ungdomarna är värda en bättre motocrossbana. Det är väl nästan miljöbrott med denna verksamhet på denna undersköna plats. Samma med grustaget intill.

Lycka till, men bygg vackert med färgglada hus. När har det hänt att en kommun har missgynnats av nyetableringar på affärsområdet?

Glad skattebetalare, Olofström
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons