Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Passa på att njuta av utsikten på Östra piren

Nyheter • Publicerad 22 januari 2001

Till alla Karlshamnsbor och utsocknes, har ni sett att det är tomt på Östra piren?

Vallfärda dit och njut av utsikten. Titta ut mot vackra kastellet och havet, titta till vänster och njut av restaurang Saltsjöbaden, till höger är det kanske inte så vackert med alla silos.

Annons

Är det inte så här vi vill ha Östra piren, så att vi alla i kommunen och turister kan gå dit och njuta av utsikten? På Östra piren skall det så klart inte byggas några hus, utan där skall ju vara grönområde i stil med en park och bänkar för oss skattebetalare. Jag och flera karlshamnare med mig går dit varje dag för att njuta, nu när där är tomt. Men det struntar så klart våra politiker i att vi vill ha en park där.

På de flesta pirer runt i världen så är det ingen bebyggelse utan en pir är till för människor att strosa runt på och njuta av havsutsikten m.m. Så skynda er Karlshamnsbor att strosa på piren, snart är det bebyggelse där igen.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons