Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Varför skall vi på Samhall sitta och rulla tummarna?

Nyheter • Publicerad 11 juni 2001

Till berörda parter på Samhall Gripen i Karlskrona.

Hur kan ni som är ansvariga på Samhall Gripen i Karlskrona behandla de anställda på detta sätt, att låta personalen sitta månad in och månad ut utan att ha något att göra?

Annons

Begriper ni inte att detta tar både fysiskt som psykiskt på att de anställda, som kommer hem och gråter när de kommer från jobbet, likadant när de åker dit på morgonen. När de anställda frågar när jobben kommer så få de till svar att det kanske kommer efter semestern, men som det nu ser ut så blir det likadant efter semestern, de får väll sitta till nästa semester.

Ledningen i Karlskrona är inkompetent nog att skaffa jobb, ni har skickat bort jobb som ni hade till andra verkstäder och låter personalen i Karlskrona sitta och rulla tummarna.

Det har varit bättre att ni har lagt ner mer tid på att skaffa jobb istället för att åka runt och skaffa andra lokaler, det hade ni tydligen hur mycket tid som helst till.

Kanske kommer Samhall Gripen i Karlskrona att läggas ner till slut, för det har hänt på flera platser i landet, så varför skulle det inte hända i Karlskrona?

Ja, det är på tiden att ni öppna ”de blå” så ni ser hur er personal mår. Ni har fått så mycket kritik så att ni skulle ha lärt er något, men inget har hänt, det är för slappt från er sida. Någon bättring ser det inte ut att bli, det är tråkigt men sant tyvärr.

En Samhallanställd Karlskrona
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons