Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Vi vill se något bättre

Nyheter • Publicerad 16 maj 2013

I tider med otrygga förhållanden tillhör det vanligheten att borgerliga styren väljer att spara inom de "mjuka områdena" såsom skola, äldrevård och frågor som gäller jämställdhet.

Vi socialdemokrater vill se något bättre, något större. Vi vet att den rätta vägen inte är att dra ner för våra äldre, för vårt jämställhetsarbete och för våra barn.

Annons

Vi socialdemokrater tror att den rätta vägen är att satsa på just dessa grupper. Vi vill se jämställdhet, jämlikhet, äldre som får den bästa äldrevården och en skola som ger barnen möjligheten till den bästa framtiden.

Vi socialdemokrater vill att alla skolor ska vara den bästa skolan, oavsett vart du bor ska dina barn bli erbjudan den bästa skolan.

Vi socialdemokrater vet att det är viktigt och det är något vi gärna kämpar för. Vi vet även att det är bra för barns inlärning och att det är små grupper med hög lärartäthet som ger de bästa skolresultaten. Vi vet det för att aktuell forskning är viktig för oss.

Vi vet även att små grupper ger barnen möjlighet att känna tillhörighet och vi vet att tillhörighet är viktigt för barn. Vi socialdemokrater kämpar för att alla barn ska få möjligheten att få ta del av det bästa som någonsin är möjligt.

Vi säger med bestämdhet nej till de neddragningar som borgerligheten i Karlskrona föreslår och vi gör det för vi har en större tro på människor, vi gör det för att vi vet att tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi förändra den negativa spiral vi befinner som i.

??Tomas Karlsson?

Ordförande Socialdemokratiska föreningen i Fridlevstad/Tving

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons