Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Insändare: Betala biljetten själv!

Sweden Rock är fantastiskt, en vitamininjektion för Sölvesborg och för hela Blekinge.
VIP • Publicerad 7 februari 2024
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Sweden Rock Festival är fantastiskt. Men politiker och tjänstemän bör betala sina biljetter själva.
Sweden Rock Festival är fantastiskt. Men politiker och tjänstemän bör betala sina biljetter själva.Foto: Mattias Mattisson

10000-tals människor från hela norden men även från övriga världen kommer för att lyssna på musik, dricka och äta gott under fyra dagar.

De som arbetar på festivalområdet får speciella band i ackrediteringen. De som arbetar bakom scenerna får band som ger dem access till det. De som arbetar i mattälten får andra band, vanliga festivalbesökare får andra och de festivalbesökare som vill kunna dricka starksprit får betala cirka 1 000 kr extra för att få ett sk VIP-band, då ingår en tröja.

Annons

Vip-banden kostar omkring 5 000kr.

Kith Mårtensson, moderat kommunalråd, har i tidigare intervjuer meddelat att hon övervakar festivalen och meddelat att det finns andra politiker som förrättar vigslar inne på festivalområdet.

Det behövs knappast inga VIP-band för detta.

”Att Sölvesborgs kommun köper 50 st festivalbiljetter för 250 000 kr och delar ut till tjänstemän, utvalda politiker och deras barn är knappast något kommuninvånarna tjänar på.”
Klas Hammar

Att Sölvesborgs kommun köper 50 st festivalbiljetter för 250 000 kr och delar ut till tjänstemän, utvalda politiker och deras barn är knappast något kommuninvånarna tjänar på.

Klas Hammar

Annons
Annons
Annons
Annons