Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Insändare: Diversehandlare på åsikternas torg

Moderaterna ”lämnar svenska folket i sticket med växande klyftor och accelererande utanförskap....Tydligare kan inte M:s misstroende mot individen uttryckas” skriver Inge Johansson i Sydöstran 17/3 -24.
Moderaterna • Publicerad 2 april 2024
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Diversehandel på åsiktstorget.
Diversehandel på åsiktstorget.Foto: Robin Vramsjö

Ett ”nationellt samarbete mellan M och S kan bli ett redskap för att säkerställa den demokrati i vårt land som varje individ i grunden eftersträvar” Samme författare i Sydöstran knappt två månader tidigare, 24/1-24.

13 månader tidigare, den 23/12.-22, fanns följande omdöme av Inge Johansson på pränt i Sydöstran: ”I maktbegäret övergav M, KD och L sina positioner och på demokratins bekostnad”

Annons

Men knappt en månad senare, den 20/1-23, hade han en helt annan insikt - eller åsikt - som luftades genom denna mening i nämnda tidning: ”S och M:s samverkan ute i kommunerna har goda möjligheter att stärka båda partiernas trovärdighet och den svenska demokratins status.”

Ena dagen misstror M individen. Andra dagen säkerställer M individens eftersträvade demokrati. Och ena dagen överger samma parti sin position på bekostnad av demokratin för att den andra dagen stärka sin trovärdighet och demokratins status.

”Ena dagen misstror M individen. Andra dagen säkerställer M individens eftersträvade demokrati. Och ena dagen överger samma parti sin position på bekostnad av demokratin för att den andra dagen stärka sin trovärdighet och demokratins status.”
Bengt Olof Dike

Diversehandlaren på det politiska åsiktstorget har presenterat sig. Men visst föredrar vi alla att köpa från den torghandlare, som tillhandahåller färska grönsaker, rotfrukter och bär. Produkterna är ju mycket godare och dessutom nyttiga!

Bengt Olof Dike

Annons
Annons
Annons
Annons