Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Insändare: Isbanan i Sölvesborg

Centerpartiet i Sölvesborg tycker att nu när vi går in i en lågkonjunktur och ett 2023 som ser ut enligt prognoserna att bli ett år med dålig ekonomisk tillväxt är en isbana på Torget en mindre bra satsning.
Sölvesborg • Publicerad 1 september 2022
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Isbana i Sölvesborg är en felsatsning, menar centerpartiet. Bild: Isbanan i Kungsträdgården i centrala Stockholm.
Isbana i Sölvesborg är en felsatsning, menar centerpartiet. Bild: Isbanan i Kungsträdgården i centrala Stockholm.Foto: Pontus Lundahl/TT

Med de elpriser som råder kan det bli ett mycket dyrt projekt för Sölvesborgs skattebetalare. Vi kan behöva dessa miljoner isbanan kostar för att se till att prioritera barnomsorg, äldrevård och andra kommunala åtaganden. Det ska också byggas en ny förskola på Markgatan.

”Vi kan behöva dessa miljoner isbanan kostar för att se till att prioritera barnomsorg, äldrevård och andra kommunala åtaganden.”
Ulf Svensson, Pär Milton och Ronny Berggren, Centerpartiet

Att komma med detta nu inför valet luktar valf(j)läsk. Centerpartiet har inget emot att utveckla Torget och göra det mera intressant att vara där men i rådande stund måste pengarna läggas och säkras på kommunens kärnverksamheter. Vi har även ett Innerhamnsprojekt som vi inte sett slutnotan på.

Ulf Svensson, Pär Milton och Ronny Berggren, Centerpartiet i Sölvesborg

Annons
Annons
Annons
Annons