Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Insändare: Könsöverskrivande ideologi med absurt fokus på sexualitet

Varje år, vid denna tid, arrangeras det Pride-parader i vårt land. Pride-flaggor hissas på kommunhus och andra offentliga byggnader. Platser, där endast kommuners officiella och vår svenska flagga ska få finnas.
Publicerad 4 augusti 2023
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Pride-flaggor.
Pride-flaggor.Foto: Solum, Stian Lysberg

Naturligtvis ska inte en enskild organisations särintresse få framföra sitt specifika budskap på kommuninvånarnas gemensamma samlingsplatser. Som i detta fall, en mot förnuftet könsöverskridande ideologi med absurt fokus på sexualiteten. Det är oerhört förödmjukande! Jag tycker att man bör noggrant titta på vilka de värderingar som regnbågsflaggan står för innan man ställer sig under den.

Tyvärr är det många som låter sig luras av den lömska moraliska motiveringen att allt handlar om kärlek och ”alla människors lika värde”. Det absolut lika människovärdet har alla människor endast av den anledningen att just vara en människa, en person. Inget kan förändra detta faktum!

Annons

Enligt Gilbert Baker som skapade regnbågsflaggan är avsikten istället att skapa en maktsymbol för gayrörelsens ideologi. De regnbågsfärgade symbolerna handlar om högröstade militanta krav på fullständig acceptans för offentlig utlevd homosexualitet genom lagar och ett allmänt gillande för en könsöverskridande sexualitet och att öppet tänja på och bryta mot traditionella definitioner av man och kvinna.

Gayrörelsen har lyckats med en totalförvandling av synen på man och kvinna, familj, barn och äktenskap. Resultaten är förfärande. Splittrade familjer med förvirrade och söndertrasade barn som redan i förskolan uppmanas till att fundera på vilket kön de tror sig tillhöra som bara lett till ökad psykisk ohälsa.

”Hbtq-rörelsen har ett stort ansvar på sitt samvete tillsammans med dem som släpper in deras förvirrande budskap i skolorna och övriga sammanhang”
Ingvar Nilsson

Hbtq-rörelsen har ett stort ansvar på sitt samvete tillsammans med dem som släpper in deras förvirrande budskap i skolorna och övriga sammanhang. Stort ansvar också över de som genomgått oåterkalleliga kirurgiska könsbyten i tron att det skulle hjälpa dem i sin kamp mot sin psykiska ohälsa.

Den svenska flaggan med sitt kors symboliserar gemensamma värderingar som vårt samhälle i århundranden har vilat på och som inkluderar alla!

Ingvar Nilsson, Karlshamn

Annons
Annons
Annons
Annons