Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Insändare: Lögner och förbud

Satsa på personal, skola, äldreomsorg och kultur i Sölvesborg!
Sölvesborg • Publicerad 4 mars 2023
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Vad är väl 600.000 kr för en folkomröstning i Sölvesborg?
Vad är väl 600.000 kr för en folkomröstning i Sölvesborg?Foto: Martina Holmberg / TT

Vad är väl 600.000 kr för en folkomröstning i Sölvesborg? Frk A m fl måste väl bara inse att Louise Erixon numera inte behöver jobba mer än tidigare men bara har halvt arvode. Hur tror du, Frk A, det är att ha förlorat hela makten och halva arvodet men fortfarande behöva utföra samma jobb? Lögner och förbud måste du, Frk A, fortsatt räkna med när det gäller en del politiska företrädare i Sölvesborg.

Kristna i Sverige och Sölvesborg må ha svårt att se något som har med det kristna budskapet att göra. Svårt att se vad som kan göra det bättre för kommunens personal, skolan och äldreomsorgen om KD bidrar till att sprätta iväg 1.300.000 kr. Glöm inte 700.000 kr till presentkort och nu förslaget om folkomröstning för 600.000 kr. Slutar det ens där? Hur var det med alla böcker som SD-tillsatte bibliotekschefen såg till att de kastades i en container. Brändes böckerna?

”Lögner och förbud måste du, Frk A, fortsatt räkna med när det gäller en del politiska företrädare i Sölvesborg.”
För kommuninvånarnas bästa!
Annons

Louise Erixson har fått sitt tidigare och nuvarande arvode beslutat i kommunens beslutsorgan. Frk A, inte protesterade Louise Erixson när hon fick ett väl tilltaget heltidsarvode? Nu när hon bara får halvt arvode för mycket mindre jobb är det väl inte konstigt att hon och kompisarna protesterar? Vem vill att andra politiker skall sänka din "lön"?

Frk A och alla andra i Sölvesborg - varför inte låta de beslut som kommunens politiker fattar om arvoden (lön) vara de som gäller oavsett om du får sänkt eller höjt arvode. Satsa kommunens pengar på kommunanställda, skolan, arbetstillfällen så nära din hemort som möjligt, äldreomsorg och inte minst på ett varierat kulturliv till glädje för många!

För kommuninvånarnas bästa!

Annons
Annons
Annons
Annons