Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Insändare: Omedveten om Sverigedemokraternas politik?

Svar till ”Yttrandefriheten är grunden för demokrati” av Benny Karlsson Sydöstran 4.9.
Yttrandefrihet • Publicerad 27 september 2023
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Benny Karlsson, har han lämnat Sverigedemokraterna undrar insändarskribenten.
Benny Karlsson, har han lämnat Sverigedemokraterna undrar insändarskribenten.Foto: Gunnel Persson

Yttrandefriheten kan missbrukas. Richard Jomshof har exemplifierat detta i sin brist på argumentation och till priset av Sveriges säkerhet och svenska medborgares trygghet.

Nu sitter han kvar som ordförande för riksdagens justitieutskott med en enda rösts marginal med hjälp av stödröster från L, KD och M.

Annons

Att och vad jag skrev om SD tycks ha förbigått Karlsson. Istället vill han I sitt svar på bästa skollärarmanér definiera yttrandefriheten, men utan lärarens sedvanliga kunnighet och objektivitet.

”Att och vad jag skrev om SD tycks ha förbigått Karlsson. Istället vill han I sitt svar på bästa skollärarmanér definiera yttrandefriheten, men utan lärarens sedvanliga kunnighet och objektivitet.”
Inge Johansson

I övrigt talar Benny Karlsson I sin insändare för en politik som I många avseenden speglar vad S, V, C och MP står för, samt även L innan partiet lånade ut sig till mörkare krafter. Med antagande om att Karlsson är lojal med sina uttalade värderingar förutsätter jag att han nu har lämnat SD.

Alternativen är annars att Karlsson endera är omedveten om vad Sverigedemokraternas politik innebär, eller att han vill manipulera människor genom att skriva falsk propaganda om SD.

Inge Johansson

Annons
Annons
Annons
Annons