Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Insändare: Överilade handlingar skadar Sölvesborg

Sölvesborgs kommun lider skada av att ständigt framställas i dålig dager p.g.a. att vi har den situation med polisanmälningar på kommunnivå med revisorer som inte behärskar sin situation som valda revisor.
Sölvesborg • Publicerad 2 februari 2024
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
På väg mot stadshuset i Sölvesborg?
På väg mot stadshuset i Sölvesborg?Foto: Carolyn Kaster

Politiska vildar (revisorer) som hoppat av sina partier och tror sig ha en högre kompetens än de verkligen har.

Man tar sig för pannan !

Annons

Detta är inte bra för Sölvesborg. Flera duktiga chefer som lämnar för andra arbete och andra som möjligen överväger att lämna kommunen som arbetsgivare. Ska kommunen utarmas på sina chefer?

Det går heller inte att plocka bort revisorerna lagenligt. Vi har vart fjärde år möjlighet att se till att vi får de som ska styra kommunen genom allmänna val och där kan vi rikta vårt missnöje eller är vi nöjda med att demokratin fungerar. Allt däremellan är demokrati och ska respekteras.

”De överilade handlingar som de tre revisorerna håller på med är rena trumpmissnöjet och borde inte accepteras av medborgarna.”
Ulf Svensson, centerpartiet, Sölvesborg

De överilade handlingar som de tre revisorerna håller på med är rena trumpmissnöjet och borde inte accepteras av medborgarna.

Jag vill inte ha det som i USA där anhängare av Donald Trump stormar Kapitolium. Vem vet vad nästa steg blir, ska mobbar ta sig in i kommunhuset i Sölvesborg?

Ulf Svensson, Gruppledare Centerpartiet, Sölvesborg.

Annons
Annons
Annons
Annons