Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Insändare: SD-politiker gillade inlägg om arkebusering

Peter Thyrén är en av SD:s tyngsta företrädare inom Sölvesborgs kommun. Han är ledamot i kommunfullmäktige (kommunens högsta beslutande organ), ledamot i barn- och utbildningsnämnden, ledamot i samhällsbyggnads-, fritid- och kulturnämnden samt ersättare i både kommunstyrelsen och arbete- och välfärdsnämnden.
Avrättas • Publicerad 6 februari 2024 • Uppdaterad 6 februari 2024
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Peter Thyrén, Sverigedemokraterna, gillar inlägg om att förra regeringar bör avrättas.
Peter Thyrén, Sverigedemokraterna, gillar inlägg om att förra regeringar bör avrättas.

Häromdagen delade Peter Thyrén på sin öppna Facebooksida ett inlägg som innehöll en bild på en av regeringarna som Stefan Löfven ledde (med Socialdemokraterna och Miljöpartiet). Över bilden står följande text: ”Sällan har så få förstört så mycket för så många på så kort tid!”

Att Peter Thyrén har den uppfattningen är väl inte så förvånande med tanke på att han tillhör Sverigedemokraterna.

Annons

Men om man läser kommentarerna till inlägget, så är det en som tycker att Löfvenregeringarna borde ”arkebuseras på närmaste torg”, vilket en annan kommenterar med ”så jäkla sant”. I en tredje kommentar betraktas dessa regeringar som landsförrädare, vilket ”i krigstid = dödsstraff”.

Peter Thyrén gillar detta på sin Facebooksida. Han anser alltså att politiker, som har bedrivit en annan politik än den som SD företräder borde avrättas!

”Peter Thyrén gillar detta på sin Facebooksida. Han anser alltså att politiker, som har bedrivit en annan politik än den som SD företräder borde avrättas!”
Claes

Är det verkligen sådana politiker vi ska ha?

Claes

Annons
Annons
Annons
Annons