Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Insändare: Sensationell!

Magnus Larsson, där kom svaret till slut!
Karlskrona • Publicerad 9 september 2022
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Sensationellt, säger kristdemokraternas Billy Åkerström, om centerpartiets vilja att bygga ett kulturhus.
Sensationellt, säger kristdemokraternas Billy Åkerström, om centerpartiets vilja att bygga ett kulturhus.Foto: Bo Åkesson

Sensationellt!

Det är viktigare att bygga monument över er själva än att förvalta detta hedersuppdrag för mänskligheten som en världsarvsstatus innebär!

Annons

Jag bävar, men är tyvärr inte förvånad!

För er egen prestige är ni beredda att offra världsarvsstatusen vilket verkligen satt Karlskrona på kartan och som skapar intäkter till våra företagare.

Ni är beredda att riskera Karlskronas ekonomi trots att verkliga behov som simhall, renovera befintliga kommunala byggnader etc är akuta.

”KD har presenterat ett riktigt bra förslag som verkligen ger kulturen det som den behöver, som ger tillgänglighet och som skattebetalarna inte behöver finansiera fullt ut!”
Billy Åkerström, kristdemokraterna

KD har presenterat ett riktigt bra förslag som verkligen ger kulturen det som den behöver, som ger tillgänglighet och som skattebetalarna inte behöver finansiera fullt ut!

Detta är inte ett Minecraftspel, detta är skattepengar ni leker med .

Er fantasi om att detta nya bibliotek (vilket det i verkligheten är pga av storleken) skulle skapa liv och rörelse är nonsens!

En saluhall i passande arkitektur på platsen kunde däremot skapa liv och rörelse, samtidigt som världsarvsstatusen bevaras.

Billy Åkerström, Gruppledare, Kristdemokraterna Karlskrona

Annons
Annons
Annons
Annons