Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Insändare: Stå på dig Roger Fredriksson!

Det är med stor förvåning och frustration jag ser hur en påstådd skandal kring Roger Fredriksson har blossat upp. En man som har dedikerat sitt liv åt att tjäna och stötta Ronneby förtjänar inte att dras genom smutsen på detta sätt.
Ronneby • Publicerad 4 maj 2024
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Stå på dig Roger Fredriksson! Det uppmanar insändarskribenten moderaternas politiske företrädare i Ronneby.
Stå på dig Roger Fredriksson! Det uppmanar insändarskribenten moderaternas politiske företrädare i Ronneby.Foto: Mattias Mattisson

Att ta en öl eller en drink när man är ute och reser, är knappast ett brott värt att nämna. Vi måste inse att även våra ledare är människor och behöver vila och avkoppling för att kunna prestera på sin bästa nivå.

”Att ta en öl eller en drink när man är ute och reser, är knappast ett brott värt att nämna. Vi måste inse att även våra ledare är människor och behöver vila och avkoppling för att kunna prestera på sin bästa nivå.”
Medborgare med öppna ögon

Det som verkligen förvånar mig är det bedrägliga tillvägagångssättet från de som anklagar Fredriksson. Att gå och smygfota någon i hopp om att hitta något att hänga ut denne med är inget annat än en lömsk handling.

Annons

Anonyma anklagelser är värdelösa och bär inget annat än dåligt rykte och misstro med sig. De enda som anklagat honom icke anonymt är personer som direkt tjänar på hans avgång.

Och vad gäller de fakturor som han själv attesterat, så är det helt naturligt att han använder kommunens resurser för att utföra sitt arbete. Det är knappast något att hänga ut honom för.

Desto mer intressant är hur man droppar ”nyhet efter nyhet” med lagom tids mellanrum för att hålla drevet igång. Det är ingen slump.

Jag uppmanar Roger Fredriksson att stå stark i detta förrädiska och fula kuppförsök mot honom. Han har mitt fulla stöd och kryss i nästa val.

Det är många av oss som ser igenom denna fula smutskastningskampanj och fortsätter att tro på Fredrikssons förmåga att leda och tjäna Ronneby på ett ärligt och ansvarsfullt sätt.

Medborgare med öppna ögon

Annons
Annons
Annons
Annons