Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Insändare: Världshälsan ignoreras brutalt

Världen står onekligen och stampar inför ett nytt svårt Corona-år som just har börjat.
Publicerad 14 januari 2022
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
En tragedi att de som som kan inte vaccinerar sig. Bild från antivaccindemonstration i Stockholm.
En tragedi att de som som kan inte vaccinerar sig. Bild från antivaccindemonstration i Stockholm.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Man kan verkligen undra över hur så många människor på denna planet jorden kan bete sig så dumma och oansvariga. Skall vår värld någonsin kunna befrias från denna hemska pandemi måste alla, läs alla, hjälpas åt på allra bästa möjliga sätt och inte motarbeta varandra som nu pågår lite varstans.

Många gamla så väl som yngre, mår väldigt dåligt av att se och höra alla dessa människor som har valt att protestera mot olika vaccinationsprogram. Vad är det som gör att man så brutalt går ut och ignorerar världshälsan? Det gäller naturligtvis inte bara vårt land utan också världsstäder som London, Paris, Budapest o.s.v.

Annons

Har sett ytterst tråkiga videofilmade inslag från dessa miljonstäders nyårsfirande på gator och torg där det var packat med ungdomar och andra (säkert med tusentals ovaccinerade). Där tänkte absolut ingen av dessa på att en pandemi höll på att skörda tusentals nya offer.

”Det är otroligt hur en sunt tänkande frisk människa utan underliggande sjukdomar helt och hållet kan ta avstånd från vaccinering. Detta är en tragedi av grövsta slag.”
Leif Bertil Larsson

Det är otroligt hur en sunt tänkande frisk människa utan underliggande sjukdomar helt och hållet kan ta avstånd från vaccinering. Detta är en tragedi av grövsta slag. Tyvärr är det att beklaga att vår värld går mot en högst osäker framtid vad gäller olika mutationer av coronan om nu vissa människor fortsätter som om att inget problem finns.

Fakta är att man tyvärr måste räkna med att pandemin kommer att följa med oss i många, många år framöver.

Leif Bertil Larsson

Annons
Annons
Annons
Annons