Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Med genomtänkt integration kan vi lyckas bättre

Genom reglerad invandring kan vi få in livskraft, kreativitet och kunskap som är viktig för Sverige! Med genomtänkt integrering och att inte ta in för för många samtidigt så bildas inte "stater i staten" - utanförskapsområden där egna värderingar, "lagar" och levnadssätt råder.
Publicerad 11 januari 2023
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Eftersom invandringen haft stor manlig övervikt har flera kriminella gäng bildats av yngre män med skjutningar och sprängningar som påverkar många "normala" invandrare och andra i omgivningen! På grund av skjutningarna/sprängningarna har det uppmärksammats i media medan de positiva effekterna knappt nämns!

De positiva krafterna bland invandrare som vill skapa en framtid i Sverige måste tillsammans med infödda svenskar gå samman för att skapa ny framtid där vi kan leva tillsammans, utan att skjuta på varandra! En knäckfråga i projekten är kvinnans roll i integrationen - där skillnaden i synsätt mellan olika kulturer är mycket stor!

Annons

Om inget kraftfullt görs nu så kommer det att ta generationer för att vårt samhälle ska omformas och åter fungera som ett bra land att arbeta och leva i! Att skapa sådana samarbets-/utvecklingsprojekt bör ha högsta prioritet för regeringen och bör skapas i alla kommuner gärna i samband med att vi bygger upp ett nytt total- och civilförsvar! Politiker, polisen, skolan och andra sociala instanser klarar inte ensamma att ändra på samhället, dom bekämpar bara symptomen för bakomliggande problem!

Herr S!

Annons
Annons
Annons
Annons