Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

SD sitter med i beslutande församlingar

Svar till Christopher Larsson. Jag och den styrande koalitionen har sedan dag ett bjudit in samtliga partier till breda överenskommelser. Det kommer vi att fortsätta att göra. Att det är ett allvarligt läge och att vi som samhälle och som kommun står inför stora utmaningar är inget som undgår någon.
Publicerad 8 april 2020
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Därför blir svaret kort. Det finns ingen tid att spilla på att svara på en beskrivning som inte är korrekt. Sverigedemokraterna sitter med i samtliga beslutande församlingar, i kommunstyrelse, kommunstyrelsens allmänna utskott och tillika krisledningsnämnd som med anledning av läget sammanträder regelbundet. Där finns möjligheter att komma med konstruktiva förslag och vi har som kommun vidtagit en rad åtgärder och fler kommer. Helt i nivå med andra kommuner men det ska också finnas utrymme för åtgärder som svarar mot behov som vi har i Karlskrona. Åtgärderna ryms inte här och fler kommer löpande och ja, en stor del av dem är mycket konkreta. Den senast uppdaterade informationen finns alltid på kommunens hemsida.

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla kommunens medarbetare som gör ett fantastiskt arbete och sliter hårt dygnet runt för att vi tillsammans ska gå igenom krisen på ett så bra sätt som möjligt. I detta läge är jag helt övertygad att de förväntar sig att politiken gör detsamma.

Annons

Sandra Bizzozero (S)

Kommunstyrelsens ordförande

Annons
Annons
Annons
Annons