Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Tummen upp ...

Publicerad 6 maj 2022
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

... till Verkö byalag för ett värdigt Valborgsfirande. Roligt att så mycket besökare ställde upp. Eloge till klass 3 som skötte kiosk och tipsrunda samt även till fyrverkerifolket. Tummar även till de som gick brandvakt, för Vår skull.

Glad sommar till Er alla.

Annons

LoM i nian

... för förskolans barn i Bräkne-Hoby som var så duktiga och plockade skräp på och runt skolan i tisdags. All heder åt dem och samtidigt får vi vuxna skämmas för en del av nedskräpningen. Även ungdomar som kvällstid håller till på skolgården står för en hel del av skräpet.

Skogsmulle

... till AniCura Blekinge i Nättraby. Aldrig känt mig så trygg och väl omhändertagen hos en veterinär innan, fantastiskt bemötande och sådan omtanke om djuren. Tusen tack! Lovisa och Harley

… och en en eloge vill vi ge till personalen på avd 9, Karlshamns lasarett som låtit oss finnas där för mamma i livets slutskede. Ni har alla gjort Ert bästa för mamma och oss.

Kerstin och Annika

... för Röda Korset Asarum som arrangerade en trevlig resa till Tingsryd. Först ett besök på Röda Korsets secondhandbutik med vänligt bemötande och kaffe. Sedan åt vi goda räksmörgåsar på Börjes och gjorde inköp.

Ingegerd Stam med gymnasiekamrater

...eller en stor bukett rosor till Bitte på Specsavers i Karlshamn som på ett helt fantastiskt sätt fixade mina nya glasögon. Nu sitter de helt perfekt. Hon visade också ett stort engagemang och proffsigt bemötande.

Jan Persson

Annons
Annons
Annons
Annons