Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Tummen upp/ner

Tummen upp
Publicerad 2 september 2022
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

... till Willy och Rebecca i Vänsterpartiet för att ni, till skillnad från SD i Sölvesborg, inser att motorn i ett samhälle inte är politiska partier utan invånare, företagare, elever, kulturarbetare, föreningsmänniskor etc.

Tror SD-representanterna i stadshuset att deras skuta fortsätter tuffa på om vi här ute i verkligheten slutar ro?

Annons

Fru P

... till Bengt-Erik,Roger o ALLA mina arbetskamrater på ELIAS för er uppvaktning på min pensionering efter 42 år som elektriker. Ett STORT TACK!

Hans Henriksson

... för alla de ungdomar som genom skolorna besöker valstugorna i Karlshamn. Ni är väl förberedda med frågor, artiga och trevliga.

Hoppas ni upplever oss på samma sätt.

Gertrud Ivarsson, Centerpartiet

... och stort tack till dem från Mörrums hockey som hjälpte oss den 4 augusti i Svängsta när vi var där och lyssnade på Andreas Weise!

Ingrid & Christer

Tummen ner

Annons

... till arrangören av loppmarknaden på Hoby Kulle herrgård den 1 maj. Den nonchalans som personalen visade när stolen vid serveringsstället gick sönder och jag dråsade i backen vill jag inte uppleva igen. Jag hade en nyopererad fot och det kunde gått riktigt illa och jag fick inte ens en ursäkt. Istället fick jag veta att ”det är sådant som händer”. Riktigt dåligt.

Irriterad besökare

... till färdtjänsten i Region Blekinge som inte sköter sig utan kommer försent och missa bokningar. Skärpning tack.

Mattias Karlsson

... för Sölvesborgs kommun, som inte ens anser sig ha resurser att rensa sina rabatter, men nu skall bruka minst 2 miljoner (!) till en isbana på Stortorget. Hur mycket kommer elen till detta upptåg att kosta sölvesborgarna?

Har f.ö. omsorgsverksamheten inget som helst behov av att uppgraderas?

Hans MIlton

... för att alla valstugor och affischer utom M:s blev sabbade i Karlskrona? Vad skall man dra för slutsatser av det? När argumenten tryter tar man till nävarna. Att föra fram sina åsikter och sina kandidater det är demokrati.

Yttrandefrihet

Annons
Annons
Annons
Annons