Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

I huvudet på en serietecknare

Podden Lokal kult är tillbaka med ett nytt avsnitt. Den här gången ligger fokus på mångsysslaren och serietecknaren Daniel Lenneér som berättar om sin bakgrund och om hur serieboken Party med Pluto och figuren Polkabird kom till.
Karlshamn/Ronneby • Publicerad 1 juni 2020
Christian Fernlund och Alexander Lewin driver podden Lokal kult i samarbete med BLT:s och Sydöstrans projekt Lokalkorrarna.
Christian Fernlund och Alexander Lewin driver podden Lokal kult i samarbete med BLT:s och Sydöstrans projekt Lokalkorrarna.Foto: Bo Åkesson

Alexander Lewin och Christian Fernlund gör podden Lokal kult i samarbete med BLT:s och Sydöstrans projekt Lokalkorrarna. Podden handlar om kulturlivet i Blekinge.

I det senaste avsnittet intervjuar de mångsysslaren Daniel Lenneér som bor i Ronneby. Han har bland annat skrivit tre serieböcker, ligger bakom Ångestspelpodden och Youtube-serien Ångestspel samt figuren Polkabird.

Stina PetterssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons