Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Okända män rånade man på lägenhetsnyckel

En man i Karlshamn rånades på bland annat en nyckel av fyra okända män. Senare larmades polisen om ett inbrott i mannens bostad.
Karlshamn • Publicerad 14 april 2020 • Uppdaterad 15 april 2020
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Runt klockan 20 på tisdagskvällen skickades polisen till en adress på Prästslättsvägen i Karlshamn med anledning av ett pågående inbrott. När man kom fram fann man att det var oreda i lägenheten.

– Uppgiftslämnaren har sett hur flera killar lämnade platsen med gods. De ska sedan ha försvunnit i en bil, säger Evelina Olsson, presstalesperson i region Syd.

Annons

I nuläget är det oklart vad som stulits.

När polisen var på väg att lämna platsen anlände lägenhetsinnehavaren. Mannen uppgav att han en stund tidigare blivit rånad av fyra, för honom okända, män. Mannen ska ha blivit av med en halskedja samt en lägenhetsnyckel.

– Han är inte skadad. Vi tror att man först rånat den här personen och sedan gått in i bostaden med hjälp av nyckeln. Det finns inga brytmärken på dörren, säger Magnus Hansson, jourhavande förundersökningsledare hos polisen i Karlskrona.

Händelsen rubriceras i nuläget som grovt rån samt grov stöld genom inbrott.

Nanna JamiSkicka e-post
Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons