Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Revyn: 4000 biljetter redan sålda

KARLSHAMN Karlshamnsrevyn har vind i seglen. 4 000 biljetter är redan sålda och extraföreställningar har satts in. Nu hoppas revymakarna även på besökare från Karlskrona, som själva inte har någon lokal revy att bese.
Karlshamn • Publicerad 17 januari 2001

Fem föreställningar för fulla hus har Karlshamnsrevyn till dags dato satt upp. Till följd av publiktrycket har de tidigare planerade två extra föreställningarna nu utökats med ytterligare två. Jens Albinsson, som är en av de engagerade i revyn, är nöjd med responsen och ser det inte som en omöjlighet att kunna slå förra årets sammanlagda publiksiffra på 6 000 besökare.

–Vi ska försöka locka hit besökare från Karlskrona också, säger Jens Albinsson som menar att humorn i revyn är så pass allmänt hållen att det inte är en nödvändighet att besökarna är från orten.

Annons

Att revyn inte geomgående har en geuint lokal prägel har enligt Jens Albinsson renderat i både ris och ros och han menar att det kan vara något av en balansgång att hitta rätt nivå.

–Det handlar både om att tillfredsställa den gamla trogna revypubliken och även locka nya grupper, säger han

> Ideellt arbete

Bakom Karlshamnsrevyns framgångar ligger enligt Jens Albinsson ett hårt arbete där bortåt 80 personer varit inblandade.

–Vi satsar hårt trots att vi är amatörer. Det ideella arbetet är oerhört viktigt, säger Jens Albinsson.

Nu återstår att se om även de revysugna karlskroniterna kan lockas till Karlshamn och om det kommer att rendera i ytterligare extraföreställningar.

–Det är helt upp till publiken, säger Jens Albinsson.

Henrik Brandberg
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons