unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Samkonsert drog publik vid torget

Under lördagen bjöds det på stor konsert vid torget. Karlshamns musikskola och Karlshamns musikkår slog sig samman för att uppmärksamma Blåsmusikens dag.
Det var många som ville lyssna till tonerna från den stora orkestern.
Det var många som ville lyssna till tonerna från den stora orkestern.
Foto: Henrik Brandberg

Under lördagsförmiddagen tågade Karlshamns musikkår genom staden och genomförde sin första lördagsmarsch för året. Konsertstoppet vid torget blev denna gång lite speciellt.

De cirka 35 kårmedlemmarna fick nämligen förstärkning av musikskolans olika blåsorkestrar. Det var orkestern Sammanslaget, bestående av de som spelar blås- och slagverksinstrument som gjorde gemensam sak med musikkåren.

Efter att ha spelat några egna låtar blev det gemensamt musicerande inför en stor publik som slutit upp längs Drottninggatan.

Läs mer