Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Asp tillbaka på Saltö

KARLSKRONA · – Det är skönt att vara tillbaka på Saltö, det är här vi ska vara, säger Hans-Eric Asp på Svensk Metallkonst.
Karlskrona • Publicerad 5 juni 2001
Foto: 

Butiken har öppnat i samma hus som gjuteriet och granne med den gamla affären som tagits över av Telelogic.

– Det känns inte bittert att ha lämnat den butiken. De har gjort det väldigt fint därinne och vi äger ju fortfarande fastigheten och sköter om trädgården. Här är det dessutom i ett plan och mer handikappvänligt, säger Asp och blickar ut över butiken där det finns det mesta man knappast behöver men kanske gärna vill ha.

Annons

> Sommarhattar

En nyhet i sortimentet är de resterande sommarhattarna från den gamla butiken Hatten som Svensk Metallkonst tog över inne i stan och gjorde om till presentaffär.

– Den ska vi också ha kvar som filial. Man når lite andra grupper där, utländska turister till exempel, säger Hans-Eric Asp och berättar om gårdagens besök av några amerikanska turister som hittade affären i stan, blev hänvisade vidare ut till Saltö och sen reste vidare från Karlskrona med en salutkanon i bagaget.

Jan Hinderson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons