Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Känd våldsman anhölls igen

KARLSKRONA · En känd våldsverkare anhölls natten till söndagen sedan han misshandlat en ung man så illa att han måste föras medvetslös till sjukhuset på lördagskvällen.
Karlskrona • Publicerad 18 juni 2001

Enligt vakthavande polis var det fara att den 23-årige mannen skulle misshandla fler om han inte anhölls. Han var fri på nåder efter tidigare misshandlesfall.

Sent på lördagskvällen mötte han en annan ung man, dennes flickvän och syster vid Klaipedaplatsen. Om förspelet till misshandeln vet polisen lite, bara vad de två flickorna kunnat berätta.

Annons

> Medvetslös

23-åringen slog till den andre mannen med en knytnäve mitt i ansiktet. den slagne föll till marken och blödde kraftigt ur munnen och kräktes. Han förlorade medvetandet.

Ambulans och polis tillkallades, men gärningsmannen lämnade platsen.

> Fick stanna på sjukhus

Den misshandlade fick skador i munnen och sannolikt hjärnskakning och fick stanna på sjukhuset.

Gärningsmannen påträffades och anhölls. Han har tidigare misshandelsfall bakom sig och misstänks den här gången även för narkotikabrott

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons