Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Karlskronaföretag blir valet när säkerhetsföretag tar fram nya tjänster

Karlskronaföretaget City Network fördjupar nu samarbetet med cybersäkerhetsföretaget Clavister. Deras publika molntjänst kommer att utgöra basen när Clavister levererar nya tjänster.
Karlskrona • Publicerad 5 mars 2019
"Alla företag i alla branscher påverkas av digitaliseringen och måste ställa om sina verksamheter”, säger Johan Christenson, vd och grundare av City Network.
"Alla företag i alla branscher påverkas av digitaliseringen och måste ställa om sina verksamheter”, säger Johan Christenson, vd och grundare av City Network.Foto: Mattias Mattisson

När det europeiska cybersäkerhetsföretaget Clavister ska expandera sin produktportfölj faller valet på City Networks molnplattform som bas. För att leverera sina nya tjänster kommer företaget använda sig av den publika molntjänsten City Cloud.

– Som en del i att erbjuda våra kunder världsledande cybersäkerhetslösningar utvärderar vi hela tiden både våra produkter och tjänster, i detta ingår hur vi distribuerar dem till våra kunder. Med City Cloud får vi en plattform som både erbjuder oss flexibiliteten och skalbarheten i form av en molnbaserad it-infrastruktur, samtidigt som vi i City Network får en europeisk partner som delar Clavisters värderingar avseende öppenhet, säkerhet och fokus på innovation, säger John Vestberg, vd för Clavister i ett pressmeddelande.

Annons

Som en del av partnerskapet kommer City Network också erbjuda sina kunder att ta del av Clavisters cybersäkerhetstjänster.

– Alla företag i alla branscher påverkas av digitaliseringen och måste ställa om sina verksamheter för att fortsätta vara konkurrenskraftiga. Genom att använda City Cloud som bas för att leverera sina cybersäkerhetstjänster har Clavister inte bara förändrat sin leveransmodell av it-säkerhetstjänster, de har dessutom skapat sig en skalbar och flexibel plattform för sin fortsatta innovation, säger Johan Christenson, vd och grundare av City Network.

Joel PeterssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons