1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Karlskronaföretag blir valet när säkerhetsföretag tar fram nya tjänster

Karlskronaföretaget City Network fördjupar nu samarbetet med cybersäkerhetsföretaget Clavister. Deras publika molntjänst kommer att utgöra basen när Clavister levererar nya tjänster.
"Alla företag i alla branscher påverkas av digitaliseringen och måste ställa om sina verksamheter”, säger Johan Christenson, vd och grundare av City Network.
Foto: Mattias Mattisson

När det europeiska cybersäkerhetsföretaget Clavister ska expandera sin produktportfölj faller valet på City Networks molnplattform som bas. För att leverera sina nya tjänster kommer företaget använda sig av den publika molntjänsten City Cloud.

– Som en del i att erbjuda våra kunder världsledande cybersäkerhetslösningar utvärderar vi hela tiden både våra produkter och tjänster, i detta ingår hur vi distribuerar dem till våra kunder. Med City Cloud får vi en plattform som både erbjuder oss flexibiliteten och skalbarheten i form av en molnbaserad it-infrastruktur, samtidigt som vi i City Network får en europeisk partner som delar Clavisters värderingar avseende öppenhet, säkerhet och fokus på innovation, säger John Vestberg, vd för Clavister i ett pressmeddelande.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

Som en del av partnerskapet kommer City Network också erbjuda sina kunder att ta del av Clavisters cybersäkerhetstjänster.

– Alla företag i alla branscher påverkas av digitaliseringen och måste ställa om sina verksamheter för att fortsätta vara konkurrenskraftiga. Genom att använda City Cloud som bas för att leverera sina cybersäkerhetstjänster har Clavister inte bara förändrat sin leveransmodell av it-säkerhetstjänster, de har dessutom skapat sig en skalbar och flexibel plattform för sin fortsatta innovation, säger Johan Christenson, vd och grundare av City Network.

Läs mer

Misstänkt kidnappning

Åklagaren: ”Jag kommer begära förlängd åtalstid”

Två unga män sitter häktade misstänkta för människorov av 57-åring.

Nyheter

Varnar för havstulpaner

Nu är det dags för båtägare att se över sina skrov

Nyheter

Sölvesborg: Man misstänks ha misshandlat kvinna – anhållen

En man i 30-årsåldern greps i Sölvesborg på tisdagskvällen, rapporterar BLT.

Karlskrona

Anmälan: Unga utsatta för rånförsök

Hotade att slå dem.

Sport

Mostert och Tegelbjaerg nya Sverigetvåor

Flera KA 2:are klättrade på rankingen

Karlskrona

Blåljus: Larm om brand i villa efter rökutveckling

.