Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Påkörd på övergångsställe

KARLSKRONA En man i 25-årsåldern klarade sig utan allvarligare skador sedan han i fredags kväll blivit påkörd av en bil på ett övergångsställe i centrala Karlskrona. Den påkörande bilen smet från olycksplatsen men polisen har tips som gör att man har gott hopp om att finnna den skyldige.
Karlskrona • Publicerad 29 januari 2001

Mannen skulle vid 17-tiden i fredags passera över ett övergångsställe på Drottninggatan. En bil som färdades norrut stannade för att släppa över honom. När mannen var på väg över såg han en bil i motsatt körriktning som närmade sig i hög hastighet. Han hoppade åt sidan men träffades ändå av den passerande bilen och kastades i gatan och ådrog sig skrubbsår på ena benet..

Polisen efterlyser tips som gör att man kan spåra den smitande bilisten. Bilen är en blå äldre Passat som enligt vittnesuppgifter var bokstäverna NRK i registreringsnumret.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons