Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Så ska kommunen stötta näringslivet i krisen

Karlskrona kommun har gjort en webbenkät där de vill veta hur företagen påverkas av coronapandemin.
De kommer också ha digitala näringslivsträffar.
Karlskrona • Publicerad 5 april 2020
Pia Holgersson näringslivschef i Karlskrona kommun.
Pia Holgersson näringslivschef i Karlskrona kommun.Foto: Mattias Mattisson

– Coronapandemin gör att alla har nya förutsättningar att förhålla sig till. Vi behöver ta beslut utan de underlag vi är vana vid och det som gäller i dag kanske inte gäller nästa vecka. Det blir många frågor och osäkerheten kan därför bli stor. Därför är det extra viktig med en fortsatt dialog med företagen och det lokala näringslivet under de förutsättningar som är i samhället just nu, säger Pia Holgersson, näringslivschef på Karlskrona kommun, i ett pressmeddelande.

För att få en nulägesbild av det lokala näringslivets situation får företagare svara på en kort webbenkät på kommunens hemsida.

Annons

Svaren ska kommunen analysera för att kunna utveckla stödet till näringslivet.

Karlskrona kommun ska också ha ett webbmöte tillsammans med det näringslivet. ”Karlskrona näringsliv live”, som webbmötet kallas, kommer att genomföras måndagen den 6 april klockan 10.00.

Johan SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons