Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Siesta-besökare erbjuds biljett till Sweden Rock

Innerst inne är vi alla hårdrockare. Det menar arrangörerna för Sweden Rock Festival, som erbjuder de som köpt biljett till Siestafestivalen i Hässleholm en möjlighet att i stället gå på Sweden Rock - åtminstone en dag.
Karlskrona • Publicerad 27 maj 2013

I förra veckan kom chockbeskedet att det inte blir någon Siestafestival i år. Trots affischnamn som Håkan Hellström gick biljettförsäljningen så dåligt att arrangörerna valde att ställa in hela arrangemanget.

- Det känns extra tråkigt när en festival i vårt närområde hamnar i svårigheter. Vi är glada om vi kan bidra till att varken arrangören eller besökaren drabbas alltför mycket, säger Martin Forssman, presstalesman och vice vd på Sweden Rock Festival.

Annons

De Siesta-besökare som vill gå på Sweden Rock på antingen fredagen eller lördagen kan lösa in sin biljett i det så kallade biljettombytet utanför festivalområdet.

På grund av olika biljettsystem gäller erbjudandet endast biljettköpare med sitt namn på biljetten.

Anders Nilsson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons