Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Spännande artistmix i grön festival

Ansiktet, Stefan Sundström och Dan Reed är de stora dragplåstren inför sommarens gröna musikfestival Live Green i Karlskrona.
– Det blir en kanonkonsert – och dessutom gratis, säger Louise Lindén.
Karlskrona • Publicerad 4 maj 2013
festivalklara. R?n?b-duon Ansiktet kommer till Live Green i sommar...
festivalklara. R?n?b-duon Ansiktet kommer till Live Green i sommar...Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Hon är initiativtagare till Live Green som arrangeras för tredje året den 2-3 augusti. Musikfestivalen är en del av Karlskronas nya skärgårdsfest, som ska ersätta det tidigare Sailet.

Under två dagar blir Hoglands park centrum för en hyllning av miljön och naturen med hjälp av konst och musik.

Annons

– Det känns jättebra att kunna presentera gruppen Ansiktet, som rappar på svenska på ett roligt sätt och som är väldigt populära bland den unga publiken. Sedan har vi den coola proggaren Stefan Sundström och världsartisten Dan Reed. Det är en blandning som tilltalar både unga och lite äldre och det är meningen. Jag vill att alla ska uppskatta musiken, säger Louise Lindén.

Vid sidan om de stora huvudartisterna får publiken njuta av en hel rad med lokala förmågor: Medustian, Hanna Barck, Hildur Höglind, Crossroad, Adee, Essence, Matz Arnström, Band O’ Brothers och Jagg.

Miljötanken genomsyrar hela arrangemanget där det även serveras ekologisk mat och ges möjlighet att shoppa rättvisemärkt.

Lottie Håkansson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons