Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Transvestit blev misshandlad

KARLSKRONA Det har varit i stökig helg i Karlskrona. Polisen har fått in fyra anmälda fall av misshandel. I ett av fallen har en man 27- årsåldern blivit slagen medvetslös och en ambulans har fått kallas in.
Karlskrona • Publicerad 12 mars 2001

Flera fall av misshandel har anmäls till polisen i helgen. I ett av fallen har också en ambulans fått kallas in. Händelsen utspelade sig på Ronnebygatan vid halvfyra tiden på natten. Gärningsmannen har tydligen slagit en man 27- årsåldern i ansiktet så att denne ramlat i backen medvetslös. Polisen har fått en bra beskriving av gärningsmannen.

> Utklädd man

Annons

Utanför Piraten har en man också berättat för polisen att denne blivit misshandlad. Mannen är i 37 -årsåldern och var under kvällen utklädd till transvestit. Han berättar att han blivit trakasserad av två män under kvällen. Efter stängningsdags har sedan mannen blivit misshandlad utanför stället av de båda männen. Mannen har blivit slagen i ansiktet och fått en sårskada på höger sida av underläppen.

> Rispad i ansiktet

Polisen har även här ett bra signalement på de båda.

Vidare under kvällen har en kille 19- årsåldern blivit rispad i ansiktet av en kvinna. Killen berättar att han kommit i dispyt med kvinna i samband med att han skulle ta ut pengar. Polisen har inget bra signalment av kvinnan eftersom killen berättar att han var berusad och har svårt att minnas. Kvinna ska i alla fall vara i 20- årsåldern.

Polisen har under kvällen också fått in ett misshandelsfall från utestället K.

Jonas Ottosson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons