unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Världsmästare i hiphop kommer till Blekinge

Världsmästaren i hiphopdans Niki Awandee kommer till Karlskrona i höst för att hålla en workshop i dans.
Världsmästaren i hiphopdans Niki Awandee.
Världsmästaren i hiphopdans Niki Awandee.
Foto: Mei-Visions

Det är Arbetarnas bildningsförbund, ABF och Folkets hus och parker som står bakom workshopturnén Get Busy tillsammans med världsmästaren i hophopdans Niki Awandee.

Niki Awandee har vunnit världens största tävling i hiphopdans Juste Debout i Paris. Hon är även med i den guldbaggebelönade dokumentärfilmen Martha & Niki som handlar om musikduons väg till toppen.

Fredagen den 30 oktober kommer Niki Awandee till Allaktivitetshuset i Lyckeby för att leda en workshop. Under workshopen får deltagarna prova på freestyleträning, koreografi och även en avslutande battle. Workshopen riktar sig till personer mellan 12 och 25 år och syftet är att väcka ett intresse hos deltagarna.

– Dansen låter kroppen tala och är ett sätt att lära känna sig själv. Hiphopen ger en röst åt de som inte alltid blir hörda. Min förhoppning är att workshopen ska stärka ungdomarnas självkänsla, säger Niki Awandee.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)