Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Ajvide Lindqvist-serie på ny strömningstjänst

Nöje • Publicerad 5 september 2022
"Let the right one in", som är baserad på John Ajvide Lindqvists roman "Låt den rätte komma in", får premiär i Sverige på Skyshowtime senare i höst. Arkivbild.
"Let the right one in", som är baserad på John Ajvide Lindqvists roman "Låt den rätte komma in", får premiär i Sverige på Skyshowtime senare i höst. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Skyshowtime lanseras i Sverige den 20 september, det bekräftar nu Comcast och Paramount Global i ett pressmeddelande som Expressen har tagit del av.

Strömningstjänsten ersätter Paramount Plus i Sverige. På den nya tjänsten hittas filmer och tv-serier från Showtime, Sky Studios, Peacock, Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon och Dreamworks Animation.

Annons

I pressmeddelandet står det också att Skyshowtime ska "innehålla lokala originalprogram, dokumentärer och specialprogram från sina marknader".

Bland de serier som ska finnas tillgängliga vid lanseringstillfället märks "American gigolo" med Jon Bernthal, "The rising" med danska skådespelaren Clara Rugaard och 21 (!) säsonger av långköraren "Law & order".

Längre fram i tiden väntar tv-serien "Let the right one in", som är baserad på den svenske författaren John Ajvide Lindqvists roman "Låt den rätte komma in".

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons