Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Alexander Skarsgård jobbar med ukrainsk regissör

Film • Publicerad 14 maj 2022
Alexander Skarsgård, nyligen uppmärksammad för sin roll som hämndlysten vikingaprins i "The Northman", ska ny spela beskyddare av hotade kattdjur. Arkivbild.
Alexander Skarsgård, nyligen uppmärksammad för sin roll som hämndlysten vikingaprins i "The Northman", ska ny spela beskyddare av hotade kattdjur. Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

Alexander Skarsgård ska spela huvudrollen i "The Tiger", en ny film i regi av ukrainaren Myroslav Slabosjpytskyj, skriver Variety. Filmen är baserad på en bok av John Vaillant och Skarsgård ska spela ledaren för en grupp män som ska skydda hotade kattdjur från tjuvjägare och skogsarbetare. Historien utspelas i östra Ryssland där Vanzin (Skarsgård) sätts på prov när han får i uppdrag att döda en tiger som i självförsvar anfallit en tjuvjägare.

Den amerikanske skådespelaren Dane DeHaan ska göra rollen som en ung miljövetenskapsman, den senaste medlemmen i Vanzins grupp.

Den ukrainske regissören Myroslav Slabosjpytskyj gjorde 2014 den kritikerhyllade filmen "The Tribe" om en skola för döva.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons