Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Cyberninjan fick lämna "Masked singer"

Måns Zelmerlöw har i flera avsnitt av "Masked singer" framhärdat: Clara Henry dolde sig bakom Cyberninjans tuffa attityd. Han fick till slut rätt.
Tv • Publicerad 6 maj 2022
Cyberninjan fick lämna "Masked singer". Pressbild.
Cyberninjan fick lämna "Masked singer". Pressbild.Foto: Pernilla Thelaus/TV4

Det har blivit dags för kvartsfinal i TV4:s "Masked singer". Under kvällen ställdes en mjukglass mot en trollkarl, ett träd mot en spelman och en ninja mot en sjöjungfru.

"Bästa röster"

Trollkarlen, Spelmannen och Sjöjungfrun röstades direkt till final av publiken. Inte helt oväntat, enligt panelens Måns Zelmerlöw som hyllade Spelmannens sånginsats.

Annons

– En av Sveriges absolut bästa röster, sade han och gissade på att "Idol"-vinnaren Birkir Blær döljer sig inuti dräkten.

Gissningarna haglade från panelmedlemmarna under kvällen. Pernilla Wahlgren har hittills kammat hem flest rätta gissningar under säsongen, medan Felix Herngren ligger sämst till.

Sjöjungfrun har ställt till det för panelen, som inte kan bestämma sig för om det är en man eller en kvinna som döljer sig bakom masken.

– Nu kändes det som en tjej igen. Då tänker jag på en tjej som jobbat mycket utomlands och som sjöng väldigt mörkt på den tiden det begav sig: Jenny Berggren i Ace of Base, sade Pernilla Wahlgren.

Nour El-Refai gissade på Tone Sekelius och Felix Herngren på Loreen.

Mjukglassen vidare

I slutet hängde tre deltagare löst: Sagoträdet, Mjukglassen och Cyberninjan. Panelen fick chansen att rädda en av dem och valde då ut mjukglassen, som imponerat med sin version av Destiny's Child:s "Bootylicious".

Till slut var det Cyberninjan som drog det kortaste strået. En av ledtrådarna, att hon övernattat hemma hos Felix Herngren, ställde till det för panelen. Gissningarna varierade mellan Little Jinder, Mariette, Tess Merkel, Lotta Lundgren och Laila Bagge. Men Måns Zelmerlöw var säker på sin sak:

– Jag har lite svårt att släppa det, jag tror att det är Clara Henry, sade han och det gjorde han uppenbarligen rätt i.

Nästa vecka är semifinal och då får två av deltagarna ta av sig maskerna.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons