Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

De kommer till Bokmässan by Night

Fredag den 29 september återvänder Bokmässan by Night med bland andra Jonas Hassen Khemiri, Agneta Pleijel och Rebecca och Fiona.
Litteratur • Publicerad 12 augusti 2023
Författaren Jonas Hassen Khemiri kommer till Bokmässan by Night under årets Bokmässa i Göteborg. Arkivbild.
Författaren Jonas Hassen Khemiri kommer till Bokmässan by Night under årets Bokmässa i Göteborg. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Klubbkonceptet Bokmässan by Night arrangerades för första gången i fjol under Bokmässan i Göteborg. Konceptet är en kombination av barhäng och kulturupplevelser och återkommer även på årets bokmässa, enligt ett pressmeddelande.

Bland programpunkterna finns ståupp med Judy Gold och Melody Farshin, livekritik med kritikerna Mikaela Blomqvist, Jesper Högström och Valerie Kyeyune Backström, livepoddande av Flora Wiströms "Röda rummet" och "Det skaver" med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil samt spelning med dj-duon Rebecca och Fiona.

Annons

Under programpunkten Strages scen kommer musikjournalisten Fredrik Strage att intervjua artister som Bob hund, Fricky och Mapei.

Författare som deltar i Bokmässan by Night är Jonas Hassen Khemiri, Elis Monteverde Burrau och Agneta Pleijel.

Bokmässan i Göteborg pågår den 28 september till 1 oktober.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons