Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

De söker kärleken i "Bachelor"

Två nya ungkarlar ska söka kärleken i tv i höst. Christoffer Levi och Siamak Hatami är de två nya huvudpersonerna i "Bachelor Sverige".
Tv • Publicerad 14 februari 2022
Siamak Hatami och Christoffer Levi är årets ungkarlar i "Bachelor Sverige". Pressbild.
Siamak Hatami och Christoffer Levi är årets ungkarlar i "Bachelor Sverige". Pressbild.Foto: Jakob Dahlström/TV4

Den 32-årige Malmöbon Christoffer Levi och 34-årige Siamak Hatami från Stockholm är de nya ungkarlarna i TV4:s realityprogram "Bachelor Sverige".

Det var Christoffer Levis syster som anmälde honom till programmet, som han själv aldrig hade haft en tanke på att söka till.

Annons

– Jag var väldigt väldigt tveksam till en början. Jag kände kanske inte riktigt att det var mitt forum att göra det i tv, men samtidigt kände jag mig så redo för kärlek. Det har varit lite tuffare att träffa någon såhär i pandemitider. Särskilt om man inte är typen som sitter och skriver lite random till tjejer på sociala medier, säger han.

Jobbigt

TT: Tidigare säsonger har deltagarna vittnat om hur tufft det är att dejta många olika personer samtidigt. Har du någon strategi för att hantera det?

– Jag vet inte riktigt hur jag ska handskas med det där, det är ju verkligen en helt ny situation. Shit, det kommer att bli jobbigt! Om jag ska vara ärlig börjar jag undra vad jag har gett mig in på. Men man måste ju våga för att vinna! Men jag ska försöka vara så ärlig och rak som möjligt, för det sista jag vill är att såra någon.

Christoffer Levi hoppas hitta någon att dela resten av livet, och dess med- och motgångar, med.

– Jag söker verkligen en livspartner. En positiv person som inte drar ned en. Det ska vara enkelt, öppet och passionerat där vi ler och skrattar mycket tillsammans, säger han.

Vara sig själv

Siamak Hatami, som kallas Sia, sökte inte till programmet själv utan blev headhuntad av produktionen. Hans strategi under inspelningarna kommer att bestå av att "försöka slappna av och att ta det som det kommer".

– Och försöka att inte tänka så mycket på att det här är ett program och en produktion. Men framförallt att vara mig själv, säger han.

TT: Och vem är det?

– En nyfiken och väldigt social person som tycker om att lära känna människor, och att lära känna mig själv i förhållande till andra människor. Så i just den här miljön kommer jag säkerligen att se sidor hos mig själv som jag inte annars skulle se.

Fakta: Årets bachelors

Namn: Christoffer Levi

Ålder: 32

Bor: Malmö

Yrke: Visual merchandiser

Namn: Siamak Hatami

Ålder: 34

Bor: Stockholm

Yrke: Artist och musikproducent

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons