Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Fans vill få bort Amber Heard ur "Aquaman"

Nöje • Publicerad 2 maj 2022
Miljontals Johnny Depp-fans kräver att Amber Heard klipps bort ur den kommande uppföljaren till "Aquaman". Arkivbild.
Miljontals Johnny Depp-fans kräver att Amber Heard klipps bort ur den kommande uppföljaren till "Aquaman". Arkivbild.Foto: Warner Bros. Pictures/TT

Rättegången mellan Amber Heard och Johnny Depp har pågått i snart tre veckor och följs av människor över hela världen. Samtidigt kräver Depps fans att Heard tas bort från den kommande superhjältefilmen "Aquaman and the lost kingdom".

Hittills har över två miljoner personer skrivit under en namninsamling för att få bort Heard, rapporterar bland andra New York Post.

Annons

"Aquaman and the lost kingdom" är en uppföljare till "Aquaman" från 2018. Filmen skulle ha haft premiär i år, men har skjutits upp till nästa år.

Depp stämmer sin exfru Heard på 50 miljoner dollar för förtal. Som svar stämmer Heard honom på 100 miljoner dollar för förtal. Rättegången ska pågå i en månad.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons